köksrenovering i Stockholm

Ditt nya kök förverkligas av köksrenovering Stockholm | Pris

Köket är det pulserande hjärta som vi använder dagligen, inte bara till att laga mat och äta tillsammans med familjemedlemmar eller gäster. Vi använder köket även till läxläsning, diskutera, lyssna på musik och även för att titta på tv. Det har blivit ett slags allrum där allt och alla ska samsas och trivas. För att vi ska kunna uppskatta att vara i köket så ska det kännas fräscht. Om ditt kök börjar att bli gammalt och slitet är det hög tid att kontakta köksrenovering Stockholm. Vi har många års erfarenhet av att renovera kök tillbaka till sin forna glans. Men våran expertis kan vi bygga till funktionella lösningar och måla om till den färg som du och din familj gillar bäst. När du anlitar köksrenovering kan du vara säker på att ditt kök kommer att bli den centrala punkten i ditt hem.

Pris köksrenovering Stockholm

Planera fram det kök som passar dig

Första steget är att man ska bestämma sig för om man är i behov av en total renovering eller kanske bara behöver måla om och lägga nytt golv. Vid en renovering kan det vara ett bra verktyg om du skissar upp det kök som du skulle önska dig att det såg ut. Vi på köksrenovering hjälper mer än gärna till att förverkliga dina visioner om det kök som du vill ha. Om du inte själv har någon aning om hur du vill att ditt framtida kök ska se ut så kan köksrenovering i Stockholm hjälpa dig att skissa fram ett passande alternativ. Vi tar även fram prisförslag på dom material som kommer att användas vid renoveringen av ditt kök. Ta fram en budget som vi kan arbeta utifrån och på så sätt få fram det bästa. Det är värt att satsa på god kvalité när det gäller köket. Vi på köksrenovering tar hand om ditt kök efter att avtalet har skrivits under. Det är nu vårat ansvar att du ska få ett kök att leva och trivas i.

Ditt nya kök

En väl utförd köksrenovering från köksrenovering är en investering för framtiden. Efter planering stadiet är det sedan brukligt att börja med att nedmontera och återvinna det gamla materialet i ditt kök. Sedan sätter vi in nya väggar och golv och börjar att måla. Vi från köksrenovering i Stockholm installerar el och rörarbeten och monterar upp köksmaskiner och diverse inredning. Kök väggen kan antigen kaklas, målas eller ha en tapet. Golven behöver vara tåliga och kan vara gjorda i klinker, plast, trä, laminat och linoleum. Det som är vanligast är att välja klinkergolv. Det finns i olika mönster och stilar. Välj helst det hårda klinker golvet. Den är mest tålig och kommer att hålla längre. Ett vackert trägolv är också populärt och blir aldrig omodernt. Det klassiska trä golvet måste underhållas och om man har ett oljat trägolv behöver en inoljning en gång per år för att inte börja att spricka. Det lackade trägolvet måste slipas ner och lackas om när det börjar att se slitet ut. Men trägolv skapar en genuin och varm känsla i ditt kök. Det tar tid att totalrenovera ett kök och vi på köksrenovering brukar jobba utifrån att hålla sig inom den rimliga tidsplanen som är uppsatt för varje uppdrag som vi arbetar med.

Hitta din stil

Det finns som sagt olika stilar på kök. Det klassiska köket är stilrent och kan ingå i det som kallas för sval nordisk design. Ett lantligt kök kännetecknas av tegelväggar och bjälkar i taket. Det är vanligt att man har helt öppna skåp där man exponerar sitt porslin och det är viktigt med trämaterial som förstärker kopplingen till naturen. Är du mera nyfiken på ett traditionellt kök så får du ett ljust kök med stora ytor som är bra för matlagning. Det klassiska kökets stil kan med lätthet blandas ihop med det traditionella köket. Det blir en spännande kombination. Moderna kök brukar gå i färgskalan vitt, brunt och grått. Här exponerar man inte sitt porslin och den romantiska vimsigheten som återfinns i det lantliga köket har utbytts mot rena och klara former. Köket är här en vilsam oas där både tid för matlagning och reflektioner över dagen kan ta sin plats. Vi på köksrenovering ser fram emot att du hör av dig angående ditt nya kök.