VÅRA TJÄNSTER

Ibland behöver ett kök totalrenoveras, det är allt för gammalt och slitet för att det ska vara roligt. Då fixar vi allt- först monterar vi ned det gamla köket för att sedan installera det nya. Andra gånger kanske det räcker med ett nytt golv eller kanske nya skåpluckor.

Allra först diskuterar vi med dig som kund vad ditt mål med köksrenoveringen är. Samt vilken budget du har. Det mesta är möjligt för det finns flera bra och rimliga alternativ. Om du vill kan vi visa dig fler olika lösningar som du kan välja mellan.

När det gamla köket är nedmonterat, eller de delar du valt att byta ut, är det dags för det nya. Vi drar rör och installerar alla vitvaror, kaklar och målar. Att renovera ett kök är ett ganska stort projekt och det är viktigt att göra det ordentligt. Vi ser till att alla detaljer utförs noggrant och att du får ett kök som du kan glädja dig åt i många år.

Med vår köksrenovering har du en chans att få din önskan om ett nytt och fräscht kök uppfyllt. Vi jobbar snabbt och effektiv, utan att någonsin göra avkall på kvalitet och säkerhet. Innan du vet ordet av är det hela klart.